Φυσούνες – Βαρέως Τύπου – VW

Η ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε. εξειδικεύεται στις κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων προσφέροντας τρεις διαφορετικές αξιόπιστες επιλογές όπως η φυσούνα, τα κουφώματα βαρέως τύπου και τα συρόμενα ανακλινόμενα τύπου Volks Wagen.

Φυσούνες

Οι φυσούνες ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα τους προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες, όπως άνοιγμα ή ανάκληση ενός φύλλου, χερούλι μέσα έξω με κλειδαριά και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και συνδυασμών.

Τα προφίλ της VEKA, οι ειδικοί μηχανισμοί της ROTO και η δική μας τεχνογνωσία συνθέτουν ένα ποιοτικά άριστο τελικό προϊόν με αυξημένες δυνατότητες χρήσης.

Επίσης η δυνατοτητα κατασκευης με χωνευτο κατωκάσι δίνει μεγάλη άνεση χρήσης σε ξενοδοχεία, καφετέριες , εστιατόρια αλλά το κυριότερο την δυνατότητα προσπέλασης και απρόσκοπτης κίνησης σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε αντίστοιχους χώρους.

Τα κουφώματα βαρέως τύπου ξεχωρίζουν για το σύγχρονο σχεδιασμό και την άριστη εφαρμογή τους. Για το κατωκάσι υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης του στο δάπεδο εσωτερικά ώστε να διαμορφωθούν πολύ μεγάλα ανοίγματα προς τον κήπο ή τη βεράντα διατηρώντας από τη μία τη φωτεινότητα και δημιουργώντας από την άλλη έναν ενιαίο χώρο

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής με χερούλι μέσα έξω και κλειδαριά.

Schema A

Schema C

Schema D

Schema F

Schema G

Schema H

Κουφώματα Βαρέως Τύπου

Συρόμενα Ανακλινόμενα τύπου Volks Wagen

Τα συρόμενα ανακλινόμενα τύπου Volks Wagen προσφέρουν δυνατότητα ανάκλισης ακόμα και στα μεγάλα ανοίγματα και πλήρη στεγανοποίηση του κουφώματος.

Στα υπέρ του συστήματος θα πρέπει να αναφερθεί η χρήση διπλών λάστιχων ενώ οι μηχανισμοί που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία αποτελούν την ιδανική λύση για λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής με χερούλι μέσα έξω και κλειδαριά.

Προηγμένοι Υαλοπίνακες

Ενεργειακοί

Τριπλοί

Διπλοί

Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες εξοικονομούν ενεργεία, ζωτικούς φυσικούς πόρους και χρήματα μακροπρόθεσμα.

Scroll to Top