Πόρτες νέας γενιάς Super Line

υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα, τέλεια εφαρμογή

Οι εξωτερικές πόρτες αλουμινίου SuperLine αποτελούν το νέο προϊόν της ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε.. Οι πόρτες SuperLine ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα τους. Κατασκευάζονται με το προφίλ ALBIO 135 της Exalco το οποίο είναι ένα σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με πάνελ ή υαλόπίνακες.

Οι πόρτες εισόδου SuperLine χαρακτηρίζονται για την απόλυτη στιβαρότητας και είναι κατάλληλες σε εφαρμογές όπου απαιτείται καθημερινή, συχνή χρήση, όπως σε μονοκατοικίες,

πολυκατοικίες, καταστήματα και δημόσια κτίρια. Προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγάνωση και συνδυάζουν το διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, παράγοντας ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα με τα υψηλότερα standards κατασκευής. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωματισμών και συνδυασμών. Την κατασκευαστική αρτιότητα συμπληρώνει η δυνατότητα ευρείας επιλογής πάνελ από τους καταλόγους των εταιριών TEXNH A.E. & VERPAN προσφέροντας σας την επιλογή έκφρασης του δικού σας στυλ στις πόρτες εισόδου.

Scroll to Top