ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε

Η ΥΔΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΥΔΡΑΜΑ Α.Ε.) είναι μία από τις μακροβιότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1936 στη Δράμα. Με τα χρόνια η εταιρία μας εξελίχθηκε, φθάνοντας στις αρχές του 2000 όπου λειτούργησε το πρώτο της υπερσύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων από uPVC, ενώ από το 2013 επεκτάθηκε και στην παραγωγή κουφωμάτων από αλουμίνιο. Το εργοστάσιο παραγωγής στεγάζεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας όπου λειτουργεί και έκθεση για τα προϊόντα μας.

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κατασκευαστικό κλάδο, γνωρίζουμε καλά από την εμπειρία μας πως τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι σχεδόν για μία ζωή. Για τον λόγο αυτό δεν αναζητήσαμε ποτέ το ευκαιριακό κέρδος, αντιθέτως είμαστε πάντοτε προσηλωμένοι στην αρτιότητα κατασκευής ώστε να προσφέρουμε προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής. Καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται διαρκώς προσφέροντας νέες δυνατότητες και περισσότερες λύσεις, αναζητούμε και παρέχουμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με συνεχώς βελτιωμένα αποτελέσματα. Κάπως έτσι αποκτήσαμε την καλή μας φήμη, τους σταθερούς και αξιόλογους συνεργάτες μας, που αυξάνονται διαρκώς.

Είμαστε πολύ περήφανοι που πολλοί από τους επαγγελματίες του χώρου θεωρούν πως η εταιρία μας παράγει το καλύτερο κούφωμα από uPVC στην ελληνική αγορά. Δεν φοβόμαστε, αντιθέτως αναζητούμε τις συγκρίσεις με τους ανταγωνιστές μας, μας βελτιώνουν, μας εξελίσσουν, ενώ παράλληλα μας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξουμε την ποιότητα των κατασκευών μας.

Από το ξεκίνημα της η εταιρία μας παράγει συνθετικά κουφώματα με το προφίλ της γερμανικής εταιρίας VEKA AG, της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής προφίλ στον κόσμο, ενώ πρόσφατα και με σκοπό να σας παρέχουμε περισσότερες λύσεις και επιλογές, ξεκινήσαμε συνεργασία και με την εταιρία παραγωγής προφίλ GEALAN, θυγατρική εταιρία του ομίλου της VEKA

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στον τελικό καταναλωτή προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Scroll to Top