Καινοτομία από το σχεδιασμό

Ακρυλικό Χρώμα

… η γοητεία του χρώματος

Στην αρχιτεκτονική, η αισθητική είναι αποτέλεσμα της απόλυτης αρμονίας χρώματος μορφής και υλικών, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο, μια σύγχρονη πολυκατοικία ή ένα βιομηχανικό συγκρότημα. Τα βαμμένα με ακρυλικό χρώμα παράθυρα παίζουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της πρόσοψης προσθέτοντας μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά. Έτσι, τα κτίρια τραβάνε τα βλέμματα και αποκτούν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ως συστατικό στοιχείο της πρόσοψης τα παράθυρα είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, τις δύσκολες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες καθώς και σε μηχανικές επιδράσεις. Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι ίδια όλα τα χρωματιστά προφίλ. Τα παράθυρα με ακρυλικό χρώμα στο εσωτερικό του κτιρίου έχουν λευκά προφίλ PVC και στο εξωτερικό, μία στρώση υαλοπίνακα με ακρυλικό χρώμα, το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες όπως τον ήλιο, τον άνεμο, το κρύο και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας- Ακόμα και μετά από διαδοχικές αλλαγές υαλοπινάκων, οι χρωματικές διαφορές είναι ανεπαίσθητες

RAL 3005

RAL 3011

RAL 5007

RAL 5011

RAL 6001

RAL 6005

RAL 7001

RAL 7035

RAL 7038

RAL 7016

RAL 8017

RAL 9010

Anteak

Metbrush Messing

Metbrush silver

Sheffield Oak

Ξυλινος διάκοσμος

Ξύλινο διακοσμητικό φύλλο με φυσικές νότες

Για όλους αυτούς που εκτιμούν την αίσθηση των φυσικών υλικών χωρίς να θέλουν να θυσιάσουν τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής παραθύρων, τα παράθυρα PVC με ξύλινο διάκοσμο είναι η ιδανική επιλογή. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ανακαίνιση ή για νέα κατασκευή, τα παράθυρα GEALAN ξεχωρίζουν χάρη στην αισθητική και τη λειτουργικότητα τους. Τα προτείνουμε ως ένα κλασικό στυλιστικό στοιχείο για την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων καθώς για τον σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το τοπίο.

Τα παράθυρα με ξύλινο διάκοσμο έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων PVC.

Scroll to Top