Καινοτομία από το σχεδιασμό

Δεν είναι όλα τα πλαστικά κουφώματα ίδια.

Οι διαφορές στο σχεδιασμό του προφίλ έχουν τεράστιο αντίκτυπο στις τεχνικές ιδιότητες του παραθύρου. Τα παράθυρα που κατασκευάζονται από την τελευταία γενιά συστημάτων προφίλ GEALAN δεν φαίνονται μόνο ελκυστικά, αλλά και οι εξελιγμένες γεωμετρίες προφίλ έχουν τελειοποιηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να ικανοποιήσουν όλες τις τεχνικές απαιτήσεις. Από τη θερμομόνωση και την ηχομόνωση μέχρι την προστασία κατά της διάρρηξης και τον εξαερισμό, τα παράθυρα που κατασκευάζονται από τα προφίλ GEALAN είναι σύγχρονα.

Τα παράθυρα από πλαστικό προφίλ GEALAN έχουν μεγάλη διάρκεια ζωή και είναι ανθεκτικά στις περισσότερες κλιματικές και περιβαλλοντικές επιδράσεις. Καθαρίζονται εύκολα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τα παράθυρα που κατασκευάζονται από πολυθαλαμικά προφίλ GEALAN εξασφαλίζουν ότι η θερμότητα παραμένει και ο θόρυβος δεν εισέρχεται. Παρέχουν ασφάλεια, άνεση και εξασφαλίζουν μια καθαρή ατμόσφαιρα διαβίωσης.

Τα προφίλ της GEALAN βασίζονται σε έναν κλειστό κύκλο υλικών με τη χρήση αποκλειστικά ανακυκλώσιμων υλικών που έχουν δοκιμασθεί και ελεγχθεί για πολλά χρόνια. Ιδανικά για καινούρια και ανακαινιζόμενα κτίρια.

Οι καινούργιες γεωμετρίες των προφίλ χαρακτηρίζονται από προβολή κλίσης 15ο, ένα χαρακτηριστικό της GEALAN, η οποία δίνει έμφαση στη διαχρονική εμφάνιση των κουφωμάτων της.

Scroll to Top